Veel gestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Binnen Nederland worden bestellingen verzonden met PostNL of DHL. Als de producten op voorraad zijn en je bestelt en betaalt op werkdagen vóór 15:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen op zaterdag, zondag en feestdagen verzenden we op de eerstvolgende werkdag.

 

Welke betalingsmogelijkheden bieden jullie aan?

In onze webshop kun je betalen met Ideal, Minitrix, Mastercard, VISA, MEASTRO, V-Pay en MisterCash.

 

Wat zijn de bezorgkosten van mijn bestelling?

Wij brengen bij bestellingen vanaf € 35,- GEEN bezorgkosten in rekening. Bestellingen onder de € 35,- brengen wij € 6,-bezorgkosten in rekening voor verzending binnen Nederland.

 

Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?

PostNL en DHL garanderen een levering binnen 2 werkdagen.

 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Wanneer je niet 100% tevreden bent over je aankoop dan kan je de aankoop tot 30 dagen na ontvangst aan ons retour sturen! In deze periode kun je de bestelling onbeschadigd, ongebruikt en indien mogelijk in de originele verpakking terugsturen. Je dient de verkregen factuur of pakbon mee te sturen met je retour. De factuur heb je ontvangen per e-mail, de pakbon is met de bestelling meegezonden. Om sneller je retour te kunnen verwerken verzoeken wij je om op de bon aan te geven waarom het artikel retour komt. Neem voor het terugsturen van een bestelling contact met ons op.

 

Zijn er kosten aan het retourneren verbonden?

De portokosten voor het terugsturen dient u zelf te betalen. Neem voor het terugsturen van een bestelling contact met ons op.

 

Retouradres?

Street of Solutions BV

Kerkenbos 1037

6546 BB Nijmegen

 

Hoe snel wordt mijn retour verwerkt?

Wanneer je een product retour stuurt wordt deze binnen 10 werkdagen in behandeling genomen en verwerkt. Je ontvangt van onze een e-mail wanneer wij de retour hebben verwerkt. Het bedrag zal dan binnen 10 werkdagen teruggestort worden op je rekeningnummer. Om je retour zo snel mogelijk te verwerken is het noodzakelijk dat je de aangegeven procedure volgt en de factuur of pakbon mee verzendt met daarop de reden waarom het artikel retour komt.

 

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen?

Bel of mail ons het probleem, dan proberen wij je verder te helpen

 

Waar kan ik een klacht uiten?

Heb je een klacht over een artikel, onze dienstverlening of over (de bezorging van) je bestelling? Voor het aanmelden van een klacht (of defect) geldt een andere procedure dan voor retourneren van artikelen. Wij verzoeken je om de klacht zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen twee maanden, aan ons kenbaar te maken. Dit kan telefonisch of per e-mail.

We reageren zo spoedig mogelijk op je klacht en zullen, in overleg met jou, het probleem zo spoedig mogelijk oplossen. Indien je de klacht per e-mail aan ons kenbaar maakt, verzoeken wij je factuurnummer en telefoonnummer (geef desgewenst aan op welk tijdstip je bereikbaar bent) te vermelden zodat wij contact met je op kunnen nemen. We hanteren een maximum reactietermijn van 5 werkdagen.